Zeehavendagen Amsterdam

Zeehavendagen Amsterdam is een nieuw, jaarlijks terugkerend evenement waar het havenbedrijfsleven in het Noorzeekanaalgebied de deuren opent voor het publiek. Van Amsterdam tot en met IJmuiden biedt het programma rondleidingen en workshops op de werkvloer bij bedrijven.

23 – 26 juni 2022
Dit jaar vindt Zeehavendagen Amsterdam voor het eerst plaats op 23 – 26 juni 2022. Op de vooravond van het evenement – op 22 juni – zal de officiële opening plaatsvinden. Gedurende vier dagen kunnen individuele bezoekers en zakelijke groepen gratis rondleidingen en workshops bij diverse havenbedrijven uit het Noordzeekanaal gebied boeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen bij de circulaire havenindustrie of bekijk de demonstraties van de maritieme dienstverleners.

Ambitie
Met Zeehavendagen Amsterdam wil Amports het havenbedrijfsleven in het Noordzeekanaal structureel positief en relevant op de kaart zetten bij het grote publiek. Het evenement is tegelijkertijd een uniek platform om werkzoekenden, schoolverlaters, studenten, politici en bestuurders uit te nodigen op de werkvloer in de haven. Het doel is in 2022 te beginnen met een bescheiden doch sterk aanbod en daarna uit te groeien tot een jaarlijks terugkerend festijn dat in 2025 deel uit maakt van Amsterdam 750 en de tiende editie van SAIL.

Zakelijke groepen boeken
Als bedrijf of organisatie met een groep Zeehavendagen Amsterdam bezoeken? Dat kan! Stuur een mail naar amports@amports.nl en vraag naar de mogelijkheden. Meer informatie? Download hier de zakelijke flyer!

Zeehavendagenamsterdam.nl
Het jaarlijks terugkerende evenement is onderdeel van het platform zeehavendagenamsterdam.nl. Naast praktische informatie over het event zal de website 365 dagen per jaar relevante content voor een bredere doelgroep bieden over de havens in het Noordzeekanaalgebied. Welke bedrijven zitten er in Zeehavens Amsterdam, welke vacatures zijn er beschikbaar? En welke activiteiten kan ik ondernemen? De website zeehavendagenamsterdam.nl zal eind april LIVE gaan.