Zeehavendagen Amsterdam

Zeehavendagen Amsterdam is een nieuw, jaarlijks terugkerend evenement waar het havenbedrijfsleven in het Noorzeekanaalgebied de deuren opent voor het publiek. Van Amsterdam tot en met IJmuiden biedt het programma rondleidingen en workshops op de werkvloer bij bedrijven.

22 – 25 juni 2022
Dit jaar vindt Zeehavendagen Amsterdam plaats van 22 – 25 juni 2023. Op de vooravond van het evenement – op 21 juni – zal de officiële opening plaatsvinden. Gedurende vier dagen kunnen individuele bezoekers en zakelijke groepen grotendeels gratis rondleidingen en workshops bij diverse havenbedrijven uit het Noordzeekanaal gebied boeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen bij de circulaire havenindustrie of bekijk de demonstraties van de maritieme dienstverleners.

Ambitie
Met Zeehavendagen Amsterdam wil Amports het havenbedrijfsleven in het Noordzeekanaal structureel positief en relevant op de kaart zetten bij het grote publiek. Het evenement is tegelijkertijd een uniek platform om werkzoekenden, scholieren en studenten uit te nodigen op de werkvloer in de haven. Het doel is in 2022 te beginnen met een bescheiden doch sterk aanbod en daarna uit te groeien tot een jaarlijks terugkerend festijn dat in 2025 deel uit maakt van Amsterdam 750 en de tiende editie van SAIL.

www.zeehavendagenamsterdam.nl
Als bedrijf of organisatie kun je op verschillende manieren deelnemen aan Zeehavendagen Amsterdam. Je kunt rondleidingen of workshops aanbieden, je bedrijf presenteren in De Terminal – Hub voor Onderwijs & Arbeidsmarkt, sponsoren of vriend worden. Bekijk de website voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar info@zeehavendagenamsterdam.nl