Young Professionals

Jonge talenten uit de Amsterdamse haven onder de 40 jaar kunnen zich verenigen bij de Haven Young Professionals. Word jij ook een nieuwe ambassadeur voor de haven van Amsterdam?

Amports organiseert voor de Haven Young Professionals die werkzaam zijn in en rondom de haven van IJmuiden, Beverwijk, Zaanstad en Amsterdam diverse bijeenkomsten. Kennissessies waarin jonge haventalenten bijeenkomen en brainstormen over de toekomst van de haven, collegetours waar juniors seniors de hemd van het lijf vragen en leuke netwerkbijeenkomsten, zoals het beachvolleybaltoernooi of de Pr√©Havengildeborrel. 

Het netwerk van Haven Young Professionals is divers. Niet alleen qua leeftijd, maar ook qua functie en ervaring. Je ontmoet er jonge havenondernemers, maar ook jonge managers, studenten en zelfs matrozen! Een interessante groep om mee te sparren én uiteraard ook om een drankje mee te doen.

De #HYP zijn jonge ambassadeurs voor de Amsterdamse haven

Meld je aan als Haven Young Professional (HYP)
Ben jij onder de 40 jaar, heb je wegens je werk te maken met de havens in het Noordzeekanaalgebied en wil je meedenken over de toekomst van de haven? Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Benieuwd naar de aankomende sessies? Ga naar onze evenementenpagina of bekijk de agenda.