Havenrondvaart

Amports en Port of Amsterdam zijn initiatiefnemers in een nieuwe havenrondvaart die het heden, verleden en de toekomst van de havens in het Noordzeekanaalgebied onder de aandacht gaat brengen bij het grote publiek, het onderwijs en het bedrijfsleven. Exploitant van de Havenrondvaart Amsterdam is Amsterdam Boat Cruises.

Varen met zakelijke relaties
Amsterdam Boat Cruises heeft met Port of Amsterdam en Amports een informatieve havenrondvaart van circa 2 uur ontwikkeld. De tour start vanaf de NDSM-werf (tegenover de veerdienst van het GVB) en passeert diverse havenbekkens en havenbedrijven in het Noordzeekanaalgebied. Tijdens de rondvaart komen de gasten aan boord meer te weten over diverse thema’s en clusters uit de haven van Amsterdam. Daarnaast leert men het verhaal van de haven uit het verleden, heden én toekomst kennen. Een interessante tour voor zakelijke relaties en/of klanten.

Rondvaart boeken
Amsterdam Boat Cruises biedt behalve de standaard tour van 2 uur ook maatwerk rondvaarten aan bedrijven. Wilt u uw relaties laten zien waarom de haven van Amsterdam belangrijk is op gebied van cacao, mengen van brandstoffen, offshore logistics, energietransitie of scheepsbouw. De rederij ontwikkelt in overleg met u een rondvaart die past bij het gezelschap dat u uitnodigt. Inclusief cateringfaciliteiten aan boord of een touringcar terug naar de opstaplocatie. Klik op de button ‘zakelijke rondvaarten’ en informeer naar de mogelijkheden.

Sponsormogelijkheden
Amsterdam Boat Cruises biedt bedrijven en organisaties diverse sponsormogelijkheden. Aan boord en in de externe communicatiemiddelen van de havenrondvaart diverse vormen van zakelijke exposure. Het is ook mogelijk om de naam van uw bedrijf aan maatwerktours te verbinden, bij voorbeeld aan de chocoladetour die de rederij gaat aanbieden. Klik hier om per e-mail te informeren naar de mogelijkheden of neem direct contact met Juul Vredenbregt van Amsterdam Boat Cruises op 020 – 820 1111.

Algemene informatie

  • Audioguide beschikbaar (NL/EN/DE/FR/SP/IT)
  • Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een assortiment dranken en etenswaren. Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan.
  • Wij vragen u om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij onze opstapplaats. Vanaf Amsterdam Centraal Station kunt u de gratis pont naar de NDSM-werf nemen  (paarse lijn, F4) Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten en de overtocht duurt ± 15 minuten. U vindt ons schip naast de pontsteiger.
  • Komt u met de auto, dan vindt u het schip op de MS van Riemsdijkweg thv 45, Amsterdam. Betaald parkeren op straat en een parkeerterrein naast het schip.

Amsterdam Boat Cruises legt de loopplank voor u uit!

Boek via onderstaande knop de tickets voor de havenrondvaart of vraag meer informatie aan over zakelijke rondvaarten en/of evenementen voor klanten of relaties. Direct contact opnemen met de afdeling sales van Amsterdam Boat Cruises? Bel dan Nico Schilder op 020 – 8201111.