Agenda

maart
ma
30
mrt
Minder evenementen wegens het Corona virus
Op advies van het RIVM zullen de Amports evenementen die gepland stonden in maart en begin april niet meer plaatsvinden. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws omtrent onze evenementen.
april
mei
wo
20
mei
Amports golftoernooi
Ook in 2020 wordt het Amports Golftoernooi bij de golfclub Spaarnwoude georganiseerd. Onder genot van een hapje en een drankje zullen er door experts golfclinics worden gegeven en zal er wederom een toernooi worden gehouden voor de gevorderde golfers. Binnenkort kunt u zich aanmelden.
wo
27
mei
Future Port Session #2
In 2020 organiseert Amports in totaal vier Future Port Sessions voor Young Professionals van onze leden en stakeholders (<35 jaar). Elke sessie heeft een ander thema of challenge met een eigen gastspreker en verschillende deelnemers. Deze tweede sessie heeft de Ruimte in de Haven als thema.
juni
wo
10
jun
Amports-ING Netwerkreis
Samen met de ING Bank organiseert Amports voor haar leden een drie-daagse promotie- en acquisitiereis naar Zuid-Polen. In Oost-Europa zijn in korte tijd nieuwe op-en overslag hubs ontstaan. Deze regio kenmerkt zich ook door de productie van elektronica, bruin-en witgoed. De reis biedt de deelnemers netwerk-, oriëntatie, -promotie- en acquisitiemogelijkheden.
do
11
jun
Future Port Session #3
In 2020 organiseert Amports in totaal vier Future Port Sessions voor Young Professionals van onze leden en stakeholders (<35 jaar). Elke sessie heeft een ander thema of challenge met een eigen gastspreker en verschillende deelnemers. Deze derde sessie heeft de Energietransitie als thema.
vr
26
jun
Amports 75 jaar
Aansluitend aan de jaarlijkse terugkerende HavenBBQ wordt dit jaar een groot Havenfeest ter ere van het 75-jarig bestaan van Amports georganiseerd. Vier samen onze verjaardag in ons Havencafé in de Amsterdamse haven. U ontvangt binnenkort een uitnodiging.
juli
za
18
jul
Bouwvak regio Noord 2020
tot en met 8 augustus
zo
9
aug
Pre-Sail IJmuiden
Op de dagen voorafgaand aan Sail Amsterdam vindt in de havens van IJmuiden en Beverwijk het culturele en nautische evenement PreSail IJmond plaats. U bent op zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 augustus van harte welkom om de tall ships een warm welkom te geven! Op woensdag 12 augustus varen de schepen in parade naar Amsterdam.
wo
12
aug
SAIL Amsterdam
Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor internationale Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. SAIL verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld! Vaar je mee?
september
wo
16
sep
In de Machinekamer #3
Amports organiseert de derde ‘In de Machinekamer’ bij de Nautische ploeg in IJmuiden. Port Towage Amsterdam, De Koperen Ploeg, De Vletterlieden en het Loodswezen geven leden een uniek kijkje in de nautische wereld van de Amsterdamse haven. U kunt zich hier binnenkort voor aanmelden.
ma
28
sep
Future Port Session #4
In 2020 organiseert Amports in totaal vier Future Port Sessions voor Young Professionals van onze leden en stakeholders (<35 jaar). Elke sessie heeft een ander thema of challenge met een eigen gastspreker en verschillende deelnemers. Deze derde sessie heeft het economische belang van de internationale haven als thema.
oktober
ma
5
okt
Scholieren in de Machinekamer
Samen met Partners organiseert Amports tijdens de Technologieweek van Techport het Havenonderwijsfestival. Een evenement waarbij scholieren kennis kunnen maken met de verschillende facetten van de haven. Wij brengen het middelbaar onderwijs en de havenbedrijven bijeen om de haven te promoten. Ook meedoen als havenbedrijf? Neem dan contact met ons op.
di
6
okt
Techport Technologieweek
Gedurende deze week zullen er verschillende evenementen plaatsvinden voor leerlingen van het vmbo 2 en 3, havo en vwo 3, 4 en 5 en basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Maar ook voor leerkrachten, ouders en het netwerk van Techport zoals schooldirecteuren en het bedrijfsleven.
november
vr
27
nov
Het Havengildediner
De jubileumeditie van het grootste havendiner van Nederland vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Het 75ste Havengildediner zal in een speciaal jasje worden gestoken en wederom (voor circa 550 gasten) zorgen voor een belevenis. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws en updates rondom het Havengildediner. Binnenkort wordt de locatie bekend gemaakt!
december
do
10
dec
In de Machinekamer #4
De locatie van de vierde 'In de Machinekamer' is nog niet bekend. Wilt u uw organisatie opgeven als locatie voor deze editie? Neem dan contact met ons op! amports@amports.nl