Agenda

juni
wo
10
jun
Amports-ING Netwerkreis | Verplaatst 2021
Samen met de ING Bank organiseert Amports voor haar leden een drie-daagse promotie- en acquisitiereis naar Zuid-Polen. In Oost-Europa zijn in korte tijd nieuwe op-en overslag hubs ontstaan. Deze regio kenmerkt zich ook door de productie van elektronica, bruin-en witgoed. De reis biedt de deelnemers netwerk-, oriëntatie, -promotie- en acquisitiemogelijkheden.
do
25
jun
E-ways
De maandelijkse online nieuwsbrief uit de havens van Amsterdam.
juli
do
9
jul
Online Future Port Session #3
In 2020 organiseert Amports in totaal vier Future Port Sessions voor Young Professionals van onze leden en stakeholders (<35 jaar). Elke sessie heeft een ander thema of challenge met een eigen gastspreker en verschillende deelnemers. Deze derde sessie heeft de Energietransitie als thema.
za
18
jul
Bouwvak regio Noord 2020
tot en met 8 augustus
zo
9
aug
Pre-Sail IJmuiden | Afgelast
Op de dagen voorafgaand aan Sail Amsterdam vindt in de havens van IJmuiden en Beverwijk het culturele en nautische evenement PreSail IJmond plaats. U bent op zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 augustus van harte welkom om de tall ships een warm welkom te geven! Op woensdag 12 augustus varen de schepen in parade naar Amsterdam.
wo
12
aug
SAIL Amsterdam | Afgelast
Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor internationale Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. SAIL verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld! Vaar je mee?
do
27
aug
E-ways
De maandelijkse online nieuwsbrief uit de havens van Amsterdam.
september
di
1
sep
E-zine Ways to Sea #2
De tweede online editie van het magazine Ways to Sea. Het E-zine biedt net als het magazine interessante achtergrondverhalen, nieuws en reportages uit de havens van Amsterdam
wo
16
sep
Livestream In de Machinekamer #3 - Nautische sector
Amports organiseert de ‘In de Machinekamer’ bij de Nautische ploeg in IJmuiden. Port Towage Amsterdam, De Koperen Ploeg, De Vletterlieden en het Loodswezen geven leden een uniek kijkje in de nautische wereld van de Amsterdamse haven. U kunt zich hier binnenkort voor aanmelden.
do
24
sep
E-ways
De maandelijkse online nieuwsbrief uit de havens van Amsterdam.
ma
28
sep
Online Future Port Session #4
In 2020 organiseert Amports in totaal vier Future Port Sessions voor Young Professionals van onze leden en stakeholders (<35 jaar). Elke sessie heeft een ander thema of challenge met een eigen gastspreker en verschillende deelnemers. Deze derde sessie heeft het economische belang van de internationale haven als thema.
oktober
di
6
okt
Techport Technologieweek
Gedurende deze week zullen er verschillende evenementen plaatsvinden voor leerlingen van het vmbo 2 en 3, havo en vwo 3, 4 en 5 en basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Maar ook voor leerkrachten, ouders en het netwerk van Techport zoals schooldirecteuren en het bedrijfsleven.
do
22
okt
Future Port Session borrel
Informele netwerkbijeenkomst voor Young Professionals die werkzaam zijn in en rondom de Amsterdamse havens. Als de regelgeving het toelaat organiseert Amports voor de Young Professionals uit de haven een informele bijeenkomst met drinks
do
29
okt
E-ways
De maandelijkse online nieuwsbrief uit de havens van Amsterdam.
november
do
26
nov
E-ways
De maandelijkse online nieuwsbrief uit de havens van Amsterdam.
vr
27
nov
Het Havengildediner
De jubileumeditie van het grootste havendiner van Nederland vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Het 75ste Havengildediner zal in een speciaal jasje worden gestoken en wederom (voor circa 550 gasten) zorgen voor een belevenis. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws en updates rondom het Havengildediner. Binnenkort wordt de locatie bekend gemaakt!
december
di
1
dec
E-zine Ways to Sea #3
De derde online editie van het magazine Ways to Sea. Het E-zine biedt net als het magazine interessante achtergrondverhalen, nieuws en reportages uit de havens van Amsterdam
do
10
dec
In de Machinekamer #4
De locatie van de vierde 'In de Machinekamer' is nog niet bekend. Wilt u uw organisatie opgeven als locatie voor deze editie? Neem dan contact met ons op via amports@amports.nl.
wo
30
dec
E-ways
De maandelijkse online nieuwsbrief uit de havens van Amsterdam.