Havententoonstelling

De nieuwe tentoonstelling Amsterdam Havenstad is binnenkort te zien bij het Scheepvaartmuseum. Deze tentoonstelling laat de eeuwenoude relatie tussen de haven en de stad zien, vanaf het moment dat een dam in de Amstel werd aangelegd tot in de toekomst. De tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Port of Amsterdam, ORAM en Amports. Naar verwachting opent de tentoonstelling medio juni voor publiek.

Anton Kos -werkzaam bij Damen Shiprepair Amsterdam- is boegbeeld van de havententoonstelling

Neem zakelijke relaties mee naar het museum
Aan de hand van verschillende objecten en verhalen, die zich op specifieke plekken in de haven van Amsterdam en de stad hebben afgespeeld, wordt de bezoeker meegenomen in het heden, verleden en toekomst van de verbintenis tussen de haven en de stad. Thema’s als gebiedsontwikkeling en huisvesting staan hoog op beide agenda’s. Ook wordt er op een interactieve manier naar de toekomst gekeken met onderwerpen als energie, duurzaamheid en mobiliteit. Een interessant bezoek voor zakelijke relaties en/of klanten die meer te weten willen komen over de Amsterdamse haven.

Trailer tentoonstelling Amsterdam Havenstad

Bezoek de tentoonstelling
Voor een regulier bezoek aan de tentoonstelling Amsterdam Havenstad boekt u uw tickets boeken via onderstaande knop. U kunt ook een zakelijke rondleiding boeken waar u en uw klanten of relaties persoonlijk door een gids door de tentoonstelling worden begeleid. Meer informatie over deze rondleidingen vindt u onder de knop ‘zakelijke evenementen’.

Het Scheepvaartmuseum opent 5 juni wederom de deuren. De nieuwe Havententoonstelling kan vanaf 21 juni worden bezocht. Vul haven2021 in bij de aankoop van uw tickets voor exclusieve korting op uw entreebewijs.