Wie nu aan het Noordzeekanaalgebied (NZKG) denkt, denkt aan water, de haven, bedrijvigheid, maar ook aan de kust, sluizen, open landschap, woon- en werkgebieden en waterwegen. Het gebied herbergt vele functies die allen hun eigen ruimte claimen. Iedere gemeente en streek in het NZKG heeft zijn eigen visie en de daarbij horende ontwikkelingsplannen. Maar hoe zullen de verhoudingen in de toekomst zijn? Hoe ziet het Noordzeekanaalgebied er in 2040 uit?

Challenge ‘Hoe ziet het ideale NZKG eruit?”

De uitdaging van de derde sessie is om een eigen toekomstbeeld voor het Noordzeekanaalgebied te creĆ«ren. Waar wordt er in 2040 gewoond, gewerkt en geleefd? Wat zijn de verhoudingen hiertussen en welke ruimtelijke uitdagingen zullen tevoorschijn komen? Voor deze sessie nodigen we Peter de Bois Architect/Urban designer en founder van Office4UrbanreSearch– uit om ons meer te vertellen over de relatie tussen de thema’s wonen, werken en leven. Ook zal hij ons tijdens de challenge begeleiden.

Programma  
09.00 uur: Welkom
09.10 uur: Hoorcollege
10.00 uur: Breakoutsessions
11.30 uur: Groepspresentatie
12.00 uur: Afsluiting  

Wil je je opgeven als Young Professional en als eerste uitnodigingen ontvangen van komende bijeenkomsten? Klik dan hier!

Ga hier naar het verslag van de bijeenkomsten van 2020.

3 november 2020

Aanvang 09.00 uur

LOCATIE

Online

KOSTEN

Gratis
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel