De eerste Havencollegetour van dit jaar staat voor de deur! De Havencollegetour is de uitgelezen kans om Amsterdamse topbestuurders het hemd van het lijf te vragen. En dat is best uniek! Op donderdag 30 mei is het zo ver. En we hebben hoog bezoek…

Spreker #1 Commissaris van de Koning, Arthur van Dijk
De eerste spreker van de avond is Arthur van Dijk, sinds 2019 de commissaris van de Koning van de Provincie Noord – Holland. Eerder was de Nederlands bestuurder actief als politicus van de VVD en was hij tevens voorzitter van Transport en Logistiek Nederland.

Spreker #2 Oprichters SEA Water, Tammo en Jort Wildschut
Met een missie om mensen op een andere manier naar onze oceanen te laten kijken, proberen de Nederlandse oprichters en broers Tammo en Jort onderdeel te zijn van een oplossing voor toenemende wereldwijde waterschaarste. Hoe komt een innovatieve start-up als deze tot stand? En waar moet je volgens de oprichter zeker op letten?

AANMELDEN
Heb jij ook een aantal prangende vragen voor Arthur, Tammo en Jort? Meld je aan via bovenstaande button. Een buddy meenemen? Dat kan! Vermeld in dat geval de naam en het e-mailadres van je introducee op het aanmeldformulier.

30 mei 2024

Aanvang 17.30 uur

LOCATIE

Kromhout Museum
Hoogte Kadijk 147, 1018 BJ Amsterdam

KOSTEN

Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel