De Havencollegetour is de uitgelezen kans om Amsterdamse topbestuurders het hemd van het lijf te vragen. En dat is best uniek! Young Professionals krijgen niet vaak de gelegenheid om hen over hun persoonlijke ambities, loopbaan, successen of fuck-ups te ondervragen. Voor de derde editie van de tour gaan we iets specifieker in op het thema thema Arbeidsmarkt. 

Never waste a good crisis
Crisis op de arbeidsmarkt. Recruiters op LinkedIn die je stalken met berichten over openstaande vacatures en werkgevers die met startbonussen adverteren. Er staan ontzettend veel vacatures open, maar op een of andere manier kiezen jongeren toch niet voor die ene vacature. Hoe kijken topbestuurders tegen de crisis? Wat valt hen op? 

Spreker #1 Wethouder Hester van Buren
De eerste spreker van de avond is de havenwethouder van Gemeente Amsterdam, Hester van Buren. Met maar liefst 6 portefeuilles – waaronder lucht- en zeehaven, financiën én personeel & organisatie – heeft de geboren Friezin een brede kijk op het thema arbeidsmarkt. Welke tips heeft zij voor de Young Professionals?

Spreker #2 SEENONS
Met een missie om restafval efficiënter te verminderen en te vervoeren stuit start-up Seenons op een aantal uitdagingen. We ondervragen Bert-Jan over het reilen en zeilen als ”circulaire” start-up in de maritieme wereld. Maar ook over wervingstactieken. Seenons heeft een divers team van 60(!) personen. Jong & oud, man & vrouw. Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen?

Meld je aan!
Heb jij ook een aantal prangende vragen voor Hester? Meld je aan via bovenstaande button. Een buddy meenemen? Dat kan! Vermeld in dat geval de naam en het e-mailadres van je introducee op het aanmeldformulier.

28 maart 2023

Aanvang 17.45 uur

LOCATIE

Vondelkerk Amsterdam

KOSTEN

-
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel