Haven college tour Amsterdam: The Christmas Special!
Wanneer je aan kerst denkt, denk je aan al die zoetsappige kerstcommercials, creatieve marketingcampagnes op social media en hoogstaande tranentrekkers op de ‘flix’ Het vermarkten van een feestdag gaat vrij gemakkelijk, maar hoe doe je dit met je bedrijf? De eerste spreker van de avond, Tanya Ponømareva – toonaangevend marketeer bij adverteerdersbureau en Scale-up GoSpooky – geeft een aantal tips en tricks. Tanya heeft onder meer gewerkt aan campagnes van Heineken, Nike, Porsche en Snapchat.  

Over een kleine twee jaar begint het grootste marketing spektakel van de Amsterdamse haven. SAIL Amsterdam (Bijna net zo groots en meeslepend als kerst😉). Algemeen directeur Mitra van Raalten geeft ons graag een insight in de organisatie van editie nummer 11. Hoe zorgen tallships voor verbinding tussen haven en stad? Hoe verbind je jongeren aan SAIL? En last but not least hoe maak je de haven weer sexy?  

Afterparty – Bar Vijzel 33 
Na deze collegetour verplaatsen we ons naar Bar Vijzel 33, Nieuwe Vijzelstraat 1, voor de Foute Kersttruienborrel. We proosten op het afgelopen jaar en kijken gezamenlijk uit naar wat jullie als Young Professionals te wachten staat voor 2024. 

Programma 
17.30 uur Doors open! 
18.00 uur Spreker 1 
18.35 uur Spreker 2 
19.05 uur Pizza & Drinks (nog steeds in de Vondelkerk) 
20.00 uur Start Afterparty Vijzel 33 (we gaan met z’n allen die kant op)

21 december 2023

Aanvang 17:30

LOCATIE

Vondelkerk Amsterdam

KOSTEN

-
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel