Over drie weken barst Zeehavendagen Amsterdam los! Van 22 t/m 25 juni maken het algemeen publiek, studenten, scholieren en werkzoekenden kennis met de havens in het Noordzeekanaalgebied. Inmiddels hebben we al meer dan 55 attracties met als hoogtepunt de komst van het marine-fregat de Zr.Ms.De Ruyter. 

Op woensdag 21 juni vindt van 17.00 uur – 20.00 uur de officiële opening plaats bij Het Nautisch Coördinatie Centrum van Port of Amsterdam. Amports nodigt jou en je collega’s van harte uit om het evenement samen met onze partners af te trappen én te genieten van een walking diner. 

De officiële opening van de tweede editie van Zeehavendagen Amsterdam wordt verricht door Hester van Buren, de havenwethouder van Amsterdam en staat onder leiding van moderator Rutger Mollee. (bekend van de Speld).

Walking diner
Na de kick-off opent het uitgebreide walking diner, mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor BEEQUIP. Het belooft een mooie avond te worden. Mis het niet!

Aanmelden
Als lid van Amports of partner/relatie van Zeehavendagen Amsterdam ook bij het openingsfeest zijn? Meld je aan via bovenstaande button en bemachtig je ticket. Het is ook mogelijk om een groepsticket voor vier personen of een teamticket voor 8 personen te boeken. De Single ticketprijs bedraagt 40 EUR ex BTW, Een Teamticket 150 EUR en een Groepsticket 300 EUR ex. BTW.

21 juni 2023

Aanvang 17.00 uur

LOCATIE

Nautisch Coördinatie Centrum Amsterdam

KOSTEN

vanaf 40 EUR ex. BTW
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel