The Port Makes The City
The Port Makes The City Conferentie zet de haven van Amsterdam in de spotlights aan de hand van een boeiend ochtendprogramma met een variatie aan sprekers en pitches. Behalve de kansen die de havens in het Noordzeekanaalgebied bieden, komt ook de druk op de ruimte duidelijk in beeld. De bijeenkomst vindt plaats in een omgeving waar je de haven als ware ruikt, proeft, voelt en hoort: de kantine van Damen Shiprepair in Amsterdam-Noord.

Wake up call
De conferentie benadrukt de grote economische impact van haven en de maatschappelijke betekenis van de havensector voor de Amsterdam Metropoolregio. Aan bod komt het belang van de maakindustrie, energietransitie en de circulaire industrie, die onder leiding van een moderator tegenover de schurende ‘wake up call’ van oprukkende woningbouw en andere bedreigingen wordt gezet. In de eindconclusie stellen we vast wat de positie en de rol van de haven is over 25 jaar.

Programma
The Port Makes The City Conference vindt plaats bij Damen Shiprepair, in het hart van de traditionele haven. Het middagprogramma bestaat uit vijf expedities naar bedrijven in de haven: Tata Steel (IJmuiden), Damen Shiprepair (Amsterdam-Noord), ICL Fertilizers (Westpoort), Cargill, CWT en Chocolatemakers (Westpoort). Download hier het programma. Klik op de afbeelding hieronder om naar de aanmeldpagina te gaan.

h

19 juni 2019

Aanvang 09.00

LOCATIE

Damen Shiprepair Amsterdam
t.t. Vasumweg 125-131
1033 SG Amsterdam

KOSTEN

Gratis voor participanten van Amports
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel