Adresgegevens
BAM Infra Civiel
Joan Muyskenweg 32A
1114 AN Amsterdam
https://www.baminfra.nl/wij-bieden/civiele-werken/

Voor een mooier Nederland
Infrastructuur. Het netwerk dat heel Nederland fysiek verbindt en bereikbaar maakt. Het Nederland dat iedere dag op pad gaat om het beste uit zichzelf te halen. Op pad om te pieken.

Infrastructuur zorgt voor de verbinding in een land vol ambities, bewijsdrang en liefde. Waar tijd geld is, maar als het ons uitkomt we ook alle tijd hebben.

Het zorgt voor de verbinding voor iedereen op weg naar werk, sport, geliefden of een momentje voor zichzelf. En het zorgt dat de natuur in ons land kan blijven floreren met al die mensen die maar druk aan het doen zijn.

BAM Infra Nederland bouwt al meer dan 150 jaar mee aan de infrastructuur van Nederland. We bouwen aan de weg van nu en voor de generatie na ons. We bouwen aan duurzaamheid en zetten ons voor de volle 100 procent in voor een bereikbaar, veilig en aantrekkelijk, Nederland.

Ook in de haven van Amsterdam is BAM Infra Nederland belangrijke ontwikkelingen aan het uitvoeren. Samen met Port of Amsterdam worden cruiseschepen voorzien van walstroom. BAM Infra Nederland realiseert als onderaannemer het gebouw en de benodigde energie infrastructuur.

Contact opnemen met BAM Infra Civiel? Dat kan! Klik hier.