Adresgegevens
Breman Offshore BV
Leonarduskade 21
1976 DH IJMUIDEN

www.breman-offshore.nl

In de zeehaven van IJmuiden is Breman Offshore gevestigd. Direct langs de kade, toegankelijk voor zeeschepen. Vanuit deze locatie ondersteunen wij machinebouwers, constructiebedrijven, bouwers van scheepsequipment en service verlenende bedrijven. Onze toegevoegde waarde? Kennis en logistieke faciliteiten.

 

Zo assembleren we hier constructies voor schepen of constructies die over zee getransporteerd moeten worden. We hebben de ruimte en de kennis. Om diezelfde reden is Breman Offshore ook uw partner als u faciliteiten zoekt om machines en constructies op te bouwen, te testen en/of te reviseren. Voor bouwers van scheepsequipment zijn we een servicepartner. Op onze locatie voeren we in opdracht service en onderhoud uit aan schepen en/of scheepsequipment.

 

De kracht van Breman Offshore is de optelsom van expertise op het gebied van machines en constructies met grote afmetingen; een unieke locatie die toegankelijk is voor zeeschepen; de ondersteuning van zusterbedrijf Breman Machinery, die alle disciplines van de machinebouw beheerst.

Op onze website doet u een eerste indruk op van onze dienstverlening. www.breman-offshore.nl