Adresgegevens
Damen Shiprepair Oranjewerf
Nieuwendammerdijk 542
1023 BX Amsterdam
www.damenshiprepair.com 

Damen Shiprepair Oranjewerf B.V. is gesitueerd aan de noordzijde van het IJ in Amsterdam. De werf heeft de beschikking over een drijvend droogdok met een capaciteit van 6.000 ton en een dwarshelling van 100 meter.

We geloven dat het opbouwen van hechte en duurzame relaties met klanten leidt tot de beste resultaten. Ons doel is precies dat te leveren wat onze klanten wensen en wat beantwoordt aan hun verwachtingen.

Geslaagde scheepsreparatie- en renovatie projecten zijn het resultaat van een nauwe en harmonieuze samenwerking tussen de werf, de scheepseigenaren en de onderaannemers. Niemand kent zijn schip beter dan de eigenaar en de gebruiker. Door goed naar hen te luisteren en gebruik te maken van hun kennis kunnen we de opgedane informatie combineren met onze technische vaardigheden. Op deze wijze kunnen we gezamenlijk de meest complexe projecten tot een goed einde brengen en vinden we altijd de beste oplossing, ongeacht de aard of grootte van de opdracht.

Optimale service

Als onderdeel van de wereldwijde Damen Shipyards Group kunnen we putten uit een bron van expertise, contactpersonen en informatie. Damen Shiprepair Oranjewerf heeft als doel optimale service te leveren. Dit doen we door:

    • Werk te bieden aan hoog gekwalificeerd personeel en hen – naast opleidingen en trainingen – te voorzien van een grote verscheidenheid aan taken.
    • Voortdurend te investeren in innovatieve technologie├źn en machines.
    • Samen te werken met een aantal vaste en op onze werf gevestigde onderaannemers