Adresgegevens

Eco Worldwide Solutions
Tol 14
4251 PX Werkendam
branches: Sundries

Home

EWS Group is uw professionele en innovatieve partner voor alle vormen van ongediertebestrijding, begassingen, gasmetingen, ventilaties en bio behandelingen van goederen in opslag. VacQPack voert biobehandelingen uit door Modified Atmosphere Packaging (MAP) te combineren met vacuüm verpakking.

logo EWSVacQPack
VacQPack combineert modified atmosphere packaging met vacuüm in bulkverpakking om: eventueel verlies te voorkomen, de kwaliteit te behouden en een curatieve biologische fumigatie uit te voeren.

VacQPack is hét unieke merk dat wereldwijd haar bio behandelingen, gebasseerd op het “three weapon system” genoemd, aanbiedt. Dit systeem combineert lage druk (vacuümdruk van 500 mbar), laagzuurstof of de toedracht van N2 of CO2, en temperatuur (24C als minimum temperatuur).

Meer informatie over het unieke VacQPack-systeem? Kijk op www.vacqpack.com.

EWS Group
EWS Group heeft zes divisies om haar brede en zeer gespecialiseerde dienstverlening te leveren. Deze divisies zijn ieder actief op een ander terrein:

Het hoofdkantoor van EWS Group is gevestigd in Werkendam. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft EWS meerdere Europese vestigingen in België, Duitsland,  Engeland,  Frankrijk, Oostenrijk en Spanje.

EWS Gas measurement
De kernactiviteiten van EWS Gas measurement bestaan uit het meten van vluchtige verontreinigingen en van (rest)gassen in containers. Daarbij hoort uiteraard ook het ontgassen van de lading van containers.

Wij beschikken over hoogwaardige technologische meetapparatuur en hebben gecertificeerde gasmeetdeskundigen in dienst die nauwgezet de gasmeetprotocollen naleven. Daarom zijn wij er van overtuigd dat wij de veiligheid van iedereen die betrokken is bij het logistieke transportproces kunnen garanderen.

EWS Fumigation
EWS Fumigation bestaat uit een internationaal team van hoogopgeleide, gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring in vergunningsplichtige begassingsactiviteiten. Denk hierbij aan het behandelen van allerlei import- en exportlading zoals: granen, oliezaden, peulvruchten, noten, tabak, cacao, koffie en rijst. Ook begassing van woningen, industriële gebouwen, transportmiddelen, silo’s, museum- en kunstvoorwerpen voeren we zeer regelmatig uit.

EWS Maritime & Logistics
Tijdens (maritiem) transport wilt u de kwaliteit van uw goederen waarborgen. Voedingstoffen en – middelen trekken knaagdieren en insecten aan, met alle gevolgen van dien. Het openen van een container met goederen kan de veiligheid van uw medewerkers in gevaar brengen. EWS Maritime & Logistics levert diverse diensten in de maritieme en logistieke sector, om de veiligheid van uw medewerkers en de kwaliteit van de lading te garanderen.

EWS Pest control
Preventie en bestrijding van plaagdieren zijn onze kernactiviteiten. Specialisten van EWS Pest control bewaken dagelijks uw bedrijfshygiëne. Incidentele dierplaagproblemen lossen we snel, professioneel en discreet op.

EWS Bio treatment
De vraag naar een biologisch alternatief voor de behandeling van goederen neemt toe. EWS Bio treatment is gespecialiseerd in het uitvoeren van dergelijke biologische en fysische bestrijdingen. Denk hierbij aan het uitvoeren van laagzuurstofbehandelingen, gebruik van inerte gassen, schokbehandelingen met temperatuur en/of vacuümdruk.

EWS Fauna management
EWS Fauna management voorkomt en neutraliseert overlast van onder andere wilde en verwilderde dieren, vogels en exoten. Het oplossen van dit soort problemen is specialistisch werk en vraagt om uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Door samen te werken met EWS Fauna Management neemt u de eerste belangrijke stap om deze overlast op een verantwoorde en efficiënte manier tegen te gaan.

Meer informatie over de diensten van EWS Group vindt u op www.ews-group.com.

Hoofdkantoor EWS & VacQPack
Tol 14, 4251 PX Werkendam
T +31 (0) 183 30 12 70