Adresgegevens
Solving Efeso – EFESO Management Consultants
John M. Keynesplein 6
1066 EP Amsterdam
www.efeso.com/

EFESO Management Consultants is een advieskantoor gespecialiseerd op in operations strategie en prestatieverbetering. We hebben de afgelopen 40 jaar veel werk gedaan in de industrie. We hebben samen met onze klanten gewerkt aan verbeteringen en transformaties om de ondernemingen winstgevend te laten groeien en future-proof maken.  

We helpen onze klanten in hun hele waardeketen: supply chain, productie en ondersteunende processen. We kijken hiervoor altijd naar drie elementen: de mens, de processen en de ondersteuning vanuit ‘digitech’. We geloven erin dat aandacht deze drie elementen nodig is om succesvol te zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar data om ideeen te onderbouwen, en hebben we veel aandacht voor de manier waarop medewerkers betrokken zijn.

Wij werken aan tastbare, duurzame impact. Soms zijn er op korte termijn financiele resultaten nodig, soms ligt de focus op het bouwen van capabiities zodat de resulaten op de wat langere termijn zullen verbeteren. Samen met onze klanten komen we tot een gebalanceerde aanpak die resulaten brengt. Ons doel is bij te dragen aan een betere en duurzame industriële wereld.

Bij ons kantoor in Amsterdam werken we met 25 consultants met veel plezier aan uitleenlopende projecten. Wereldwijd leveren we elk jaar meer dan 1.000 projecten voor klanten verspreid over onze 35 kantoren. Daarmee helpen onze klanten om significante impact te hebben op de resultaten of om een duurzame transformatie te bereiken.