Adresgegevens
Eneco
Marten Meesweg 5
3068 AV ROTTERDAM
www.eneco.nl

Over Eneco
Eneco is actief in de energiesector en staat midden in de samenleving. Onze wortels gaan terug tot in de 19de eeuw. Als eerste grote energiebedrijf gingen we in 2007 al voor een duurzame koers en die varen we nog steeds. Zo is Eneco uitgegroeid tot leider in de energietransitie, zowel in België als in Nederland. We zijn een van de grootste investeerders in duurzame energie. We werken samen met miljoenen consumenten en vele bedrijven. We brengen de energietransitie in de praktijk, met slimme, duurzame en betaalbare producten en diensten.

Onze missie
Steeds meer mensen realiseren zich dat we onze aarde uitputten en dat we slimmer en duurzamer moeten omgaan met energie. Met onze missie: “Duurzame energie van iedereen” ontwikkelen we producten en diensten en investeren we met partners in groene stroom, zodat onze klanten kunnen omschakelen naar duurzamer en slimmer energieverbruik.

Onze strategie
De energietransitie draait om het overstappen van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen. Van een centraal georganiseerd energiesysteem verschuift het naar een systeem waarin we allemaal zelf onze energie regelen. Dankzij onze consistente koers zijn we leider in de energietransitie. We blijven groeien in hernieuwbare bronnen en investeren in innovatieve diensten.