Adresgegevens
Graniet Import Benelux B.V.
Amerikahavenweg 2
1045 AC Amsterdam
www.graniet-import.nl

Met Graniet Import Benelux bieden wij de duurzame oplossing voor hoge kwaliteit steen, met een breed toepassingsgebied in de bouwsector. De ligging in de Amsterdamse haven zorgt voor een ideale uitvalsbasis. De grote opslag- en productiecapaciteit maken het mogelijk om de diverse producten Just-in-Time te leveren. In het hoogseizoen wordt er 7 dagen per week 24 uur per dag geproduceerd en verladen. Graniet Import Benelux is volledig gecertificeerd voor de Belgische en Nederlandse markt.

Wij leveren aan verschillende industrie├źn in de bouw waar kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en schaal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Graniet Import Benelux levert steen voor:

  • De wegenbouw, onder meer vanwege de unieke combinatie van stroefheid, hardheid en homogeniteit.
  • De betonindustrie, vanwege de homogeniteit en zuiverheid zijn zowel Bestone┬« als Schots graniet uitermate geschikt voor verwerking in beton. De producten bestaan voor 100% uit steen en bevatten dus geen chloride of organische bestanddelen.
  • De spoorwegbouw. Just-in-Time logistiek, jarenlange ervaring en juiste kwaliteit maken Graniet Import Benelux de betrouwbare partner in de spoorwegbouw.
  • Keramische- en kalkzandsteenindustrie: padverhardingen, dijkprojecten etc.