Adresgegevens
OTOS LMR Systems
Vilgert 6
6086 NM NEER
www.otos.nl

Otos LMR Systems is een bedrijf dat zich kenmerkt door een grote expertise op het gebied van portofoons en mobilofoons. Met vestigingen in Neer, Lithoijen en Schijndel is ons concern weliswaar gevestigd en geworteld in Zuid-Nederland, maar doordat we ons op de gehele Benelux richten zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een uiterst geaccepteerde speler op portofoongebied. Wij spreken de taal van u als klant en weten uw hulpvraag te vertalen naar een pasbare oplossing. Otos LMR Systems -LMR staat voor Land Mobiele Radio- biedt u het totaalpakket, waarbij service hoog in het vaandel staat.

Tot onze clientèle behoren in de Amsterdamse havenregio een uiteenlopend aantal disciplines. Hiertoe behoren ondermeer liquid bulk terminals, agri bulk, droge bulk maar ook recycling, logistieke centra en food gerelateerde ondernemingen. Een portofoon/mobilofoon is en blijft een medium waarmee men veel mensen ten allen tijde met één druk op de knop kan bereiken. Zelfs als andere systemen tgv congestie niet meer functioneren bijvoorbeeld. Het is snel, goedkoop en efficiënt gebleken voor veel gebruikers in de havens. Een aanloop wekelijks door de afdeling verkoop en een service team wat 24/7 inzetbaar is maakt dat wij vaak in de havenregio actief zijn. Altijd met veel plezier.

Ervaren Medewerkers
Onze medewerkers hebben een zeer uitgebreide kennis op het gebied van portofoons en mobilofoons. Zij kunnen u niet alleen bij het kopen van een portofoon adviseren, maar ook bij het onderhouden ervan. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en ons reparatieteam is vanwege hun vakkennis uitstekend in staat u te helpen wanneer er zich problemen voordoen.