Adresgegevens

OTOS LMR Systems
Vilgert 6
6086 NM NEER
branches: Sundries
http://www.otos.nl

Otos LMR Systems heeft zich sinds november 2004 ontwikkeld tot een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in mobiele communicatie middelen. Wij verkopen portofoons en mobilofoons en dienovereenkomstig de netwerken waarbinnen deze opereren. Havens zijn voor ons een belangrijke markt waarbij opgemerkt dient de worden dat wij de Amsterdamse haven een zeer warm hart toedragen. Omgekeerd geldt dat ook voor de Amsterdamse ondernemingen die sinds jaren hun vertrouwen aan ons geven voor hun communicatie behoeften. Immers, Otos LMR Systems levert niet alleen maar is daarnaast ook verantwoordelijk voor service, onderhoud en alle voorkomende reparaties die grotendeels in eigen beheer worden uitgevoerd.

Tot onze clientèle behoren in de Amsterdamse havenregio een uiteenlopend aantal disciplines. Hiertoe behoren ondermeer liquid bulk terminals, agri bulk, droge bulk maar ook recycling, logistieke centra en food gerelateerde ondernemingen. Een portofoon/mobilofoon is en blijft een medium waarmee men veel mensen ten allen tijde met één druk op de knop kan bereiken. Zelfs als andere systemen tgv congestie niet meer functioneren bijvoorbeeld. Het is snel, goedkoop en efficiënt gebleken voor veel gebruikers in de havens. Een aanloop wekelijks door de afdeling verkoop en een service team wat 24/7 inzetbaar is maakt dat wij vaak in de havenregio actief zijn. Altijd met veel plezier.

Kenwood en Motorola zijn doorgaans de merken waarin wij handelen, maar regelmatig verkopen wij ook producten van Icom en Peiker bijvoorbeeld. ATEX is een belangrijke markt voor ons aangezien wij ons hiermee kunnen onderscheiden van de concurrentie. Ons motto is dan ook na de verkoop dan begint het spelletje pas en weten wij ons mannetje te staan want de prijs alleen is niet zaligmakend. Daar komt veel meer bij kijken dan dat.

We hebben uitstekende referenties in de haven. No nonsens service in een no nonsens haven gebied. Voor nu en voor de nabije toekomst.