Adresgegevens

Particuliere Transport Coöperatie ba (P.T.C. ba)
Rivium 1e Str. 117
2909 LE Capelle a/d Ijssel
branches: Logistic service, forwarding, warehousing, Agents and shipbrokers, Inland waterway navigation, terminals, brokers and rail road carriers
http://www.ptcba.nl

PTC biedt meer dan alleen vervoer over water

De Particuliere Transport Coöperatie (PTC) werd opgericht in 1994, de leden van de coöperatie varen met een zeer gedifferentieerde vloot van ca. 50 binnenvaartschepen verdeelt in diverse klassen en met een uiterst professionele en gekwalificeerde bemanningen. Samen met de bevrachtingsafdeling op het hoofdkantoor van PTC in Capelle aan den IJssel transporteren wij een grote hoeveelheid zendingen via het water, zowel nationaal (binnenland) en internationaal (N-Frankrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk) incl. shortsea gerelateerde lading. Wij verzorgen het vervoer van deur tot deur indien dat gewenst is, (trucking, handling en binnenvaart). Als de begin of eindbestemming niet via het water kan worden bereikt, kan PTC indien nodig het voor-natransport regelen naar of vanaf de kade. Deze factoren en een zeer professionele gecertificeerde kantoororganisatie ( GMP +, NIWO en ISO 9001 ) geeft PTC de mogelijkheid om de klanten een uitstekende service te bieden. Dankzij de veelzijdigheid, betrouwbaarheid, vervoersgarantie en een aantrekkelijke prijsstelling is PTC een zeer gewaardeerde partner voor bekende grote verladers zoals Tata Steel, OCI Nitrogen, De Hoop, en vele andere verladers.

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen PTC voelt zich verantwoordelijk om bij te dragen aan het milieu, continue innovatie en verbetering is onderdeel van onze dienstverlening. Ons kantoor werkt bijvoorbeeld 100% klimaatneutraal en is gecertificeerd door de toonaangevende internationale organisatie op dit gebied; Climate Neutral Group. PTC creëert en investeert voortdurend in nieuwe mogelijkheden om tot een vermindering van de CO2 en NOx uitstoot te komen. Samen met onze belangrijkste partners en verladers proberen we de logistieke keten zo efficiënt mogelijk te beheren, dit vereist een goede innovatieve samenwerking. Klanten verminderen o.a. de wachttijden door de ontwikkeling van ons nieuw ontwikkelde planningssysteem en samen met Tata Steel werken wij aan de vermindering van het houten stuwmateriaal (keggen en planken ) d.m.v. de ontwikkeling van een nieuw stuw en vervoerssysteem genaamd de CCC (Connected Coil Carrier). Alle houten keggen en planken zullen worden vervangen door de CCC’s waardoor wij per jaar met een besparing van meer dan 2000 bomen een grote bijdrage leveren aan het milieu.

Collage -lading