Adresgegevens
Tebezo Waterbouw & Nautische dienstverlening B.V.
Sasweg 13
8281 BR Genemuiden
www.tebezo.nl

Gedreven door water
Vanuit onze locaties in Genemuiden, Rotterdam en Groningen werkt Tebezo al 40 jaar aan de rijke natte infrastructuur waar Nederland trots op is. Ervaren vakmensen en hoogwaardig materieel maken Tebezo tot een veelzijdige partner in de Waterbouw en Nautische Dienstverlening. De integrale aanpak, maatwerk en het beste van traditionele en innovatieve technieken spreken veel opdrachtgevers aan. Van landelijke en regionale overheden tot bedrijven en particulieren: ze leggen hun projecten graag in de vertrouwde handen van Tebezo.

Passie voor water
Geboeid door alles wat verbonden is met water. Dat is de drijvende kracht achter het waterbouwkundig specialisme van Tebezo. We gaan voor de mogelijke oplossingen, die u als opdrachtgever ontzorgen. Oplossingen die gebaseerd zijn op affiniteit met de omgeving, gevoel voor kwaliteit en een brede ervaring.

Gedreven denkers en doeners
Onze denkers en doeners hebben een grote betrokkenheid en een enorme passie voor de grenzen van land en water. Deze diep verankerde gedrevenheid maakt Tebezo al jaren tot een succesvolle en gewaardeerde partner in de Nederlandse Waterbouw.

Toegankelijke organisatie
Tebezo heeft een platte, toegankelijke organisatie, open voor vernieuwing, we hebben ruime ervaring met moderne contractvormen van Design en Construct tot en met Systems Engineering.

Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen
Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen zijn voor ons vanzelfsprekend. Tebezo streeft naar een maximale bijdrage in de duurzaamheidsketen, bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame ledverlichting het toepassen van zonnepanelen en het succesvol hergebruiken van vrijkomende materialen.