Adresgegevens
VCK Logistics Port Logistics – Scandia Terminal
Valreep 13
1042 AN Amsterdam
www.vcklogistics.com

Port Logistics is specialist in breakbulk en projectlading. Met onze state-of-the-art terminals staan we garant voor efficiënte op- en overslag. Gevestigd in de haven van Amsterdam beschikken we over 2 terminals met in totaal 9 ligplaatsen. Hiervan zijn er 4 compleet overdekt (one roof all weather concept). Beide terminals bieden directe multimodale verbindingen met het achterland van Europa. In combinatie met goed opgeleid personeel en een 24/7 mentaliteit zijn we de ideale partner voor het verzorgen en vereenvoudigen van uw complete logistiek. Dat doen we volledig transparant; in het hele logistieke proces hebben klanten real-time zicht op de verwerking van hun goederen.

Ons streven is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat doen we door permanent te innoveren, met oog voor de wensen van onze klanten. Door onze aanpak zijn langdurige partnerships ontstaan. Met een aantal van onze relaties onderhouden we al meer dan 30 jaar goede betrekkingen. Onze focus ligt op veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ons netwerk is uitgebreid en robuust.

Historie
Ontstaan (1760) als scheepvaartagent van schepen van en naar Duitsland, Polen, Rusland en Finland kent ons bedrijf een lange historie. In 1915 fuseerde het bedrijf en kreeg de naam Verenigd Cargadoorskantoor, nu bekend als de Port Logistics binnen de divisie VCK Logistics.