30 november 2022

Amports brengt jaaroverzicht 2022 uit met Next Generation-special

De eerste editie van het Jaaroverzicht bevat een aantal reeds gepubliceerde artikelen, maar ook reacties van havenkopstukken hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd. Omdat het actueel is, komt in het magazine ook de winnaar van de Havenpenning Kees Noorman aan het woord. In zijn functie als voorman van ORAM kijkt hij terug op de verziltings- en droogteproblematiek eerder dit jaar.

Het Jaaroverzicht 2022 is tegelijkertijd een special over de Next Generation, de nieuwe generatie Haven Young Professionals die in gesprekken en interviews aangeven hoe je jonge mensen kunt binden aan de havens van Amsterdam. Ook de zogeheten nieuwe haven komt aan bod via artikelen over energietransitie en een blik vooruit van Dorine Bosman, Chief Investment Officer bij de Port of Amsterdam. Blader hieronder het magazine online door.

Het jaaroverzicht van Amports is in tegenstelling tot de reguliere Ways to Sea uitgave een printversie. Het magazine kunt u in zijn geheel lezen via ISSUU. Wilt u het magazine thuis op de mat ontvangen? Stuur dan een mail naar amports@amports.nl

Deel dit artikel