18 maart 2020

Amports continu op zoek naar havengerelateerd nieuws

Amports is continu op zoek naar nieuws en verhalen uit de havens van Amsterdam of informatie die betrekking heeft op deze sector. Juist als gevolg van de Corona-crisis is de behoefte aan vitale berichtgeving voor en door onze leden en relaties groter dan ooit. Wij verspreiden nieuws en achtergronden met regelmaat via onze social media kanalen, nieuwsbrief en website. Maak gebruik van ons aanbod en neem contact op met redactie!

Informatie die door Amports wordt verspreid heeft een groot bereik in diverse doelgroepen! In de eerste plaats bereiken wij via onze nieuwsbrief (E-Ways) bijna 1500 personen, werkzaam bij de bijna 200 leden die zich bij ons hebben aangesloten. Dit zijn voornamelijk haven- en havengerelateerde bedrijven in de havens van Amsterdam, Zaanstad, Velsen-IJmuiden en Beverwijk. Daarnaast komt deze berichtgeving terecht bij gemeenten, bestuurders, politici, ondernemers en havenvolgers. Alle informatie die wij via E-Ways verspreiden is 1-op-1 te vinden op de nieuwspagina’s van onze website.

Social media
Om te zorgen dat nieuws en achtergronden bij een breder publiek terecht komen, jagen wij alle berichtgeving altijd aan via onze social mediakanalen. Het bereik van Twitter steekt er bovenuit met bijna 4800 volgers. Tegelijkertijd zijn wij actief op Instagram, Facebook en Linkedin met mooie fotografie en actualiteiten uit de haven van Amsterdam. Korte filmimpressies zetten wij op ons eigen Youtube-kanaal, dat direct is gelinkt met onze website.

Magazine Ways to Sea
Vier keer per jaar brengt Amports het magazine Ways to Sea uit, waarin we aan de hand van interviews, reportages en nieuwsfeiten de Haven van Amsterdam volgen. U bereikt met ons magazine circa 10.000 lezers in de Metropoolregio Amsterdam.

Nieuws of achtergrondverhalen
Nu nieuws of achtergronden; verpakt in een persbericht of in een verhaal dat u gewoon wilt vertellen aan de redactie? Neem dan nu contact op via amports@amports.nl of bel mobiel met Roel Mostert (Manager Amports) op 06 25070504.

Deel dit artikel