30 april 2021

Amsterdam Boat Cruises op koers voor nieuwe Havenrondvaart

Amsterdam Boat Cruises ligt op koers om vanaf juni a.s. dagjesmensen, groepen en bedrijven op de ‘River Dream’ te laten genieten van de nieuwe Havenrondvaart Amsterdam. Het prachtige schip biedt straks vanuit het ruim uitgevoerde binnengedeelte en mooie panoramadek een prachtig uitzicht over het water en het dagelijkse reilen en zeilen aan de kades. De nieuwe rondvaart is een aanwinst voor de haven en een bijzondere ervaring voor iedereen die meer wil weten over het heden, verleden en de toekomst van de havens van Amsterdam.

Amsterdam Boat Cruises kiest voor de NDSM-werf als vaste afvaarthaven, tegenover de aan- en afvaartlocatie van de GVB-pont bij de IJ-kantine. Het schip kan ook vertrekken vanaf andere locaties aan het IJ en aan het Noordzeekanaal. De totale capaciteit van de River Dream is 240 personen, van wie er 140 kunnen verblijven in het binnengedeelte en 100 op het panoramadek. Naar verwachting starten de inauguratievaarten van Amsterdam Boat Cruises in de eerste helft van juni. De rederij zal vanaf de start van de tours volledig opereren volgens de dan geldende coronaregels van het RIVM voor deze sector.

Zakelijk boeken
Amsterdam Boat Cruises biedt bedrijven die interesse hebben in de haventour diverse mogelijkheden. Met een standaard havenrondvaart van 2 uur en maatwerktours op basis van een thema inclusief een stop bij één van de havenbedrijven op de route. Havengerelateerde thematours die Amsterdam Boat Cruises gaat aanbieden zijn gebaseerd op onder meer energietransitie, circulaire industrie, scheepsreparatie, havenlogistiek, RoRo en cacao. Zakelijk boeken kan op dit moment al via 020 820 1111 en sales@amsterdamboatcruises.nl. Contactpersoon bij de rederij voor maatwerk is Nico Schilder. Meer informatie over de Havenrondvaart Amsterdam is te vinden op www.amsterdamboatcruises.nl.

Rondvaart sponsoren
Port of Amsterdam en Amports vormen met de rederij de founding partners van de nieuwe Havenrondvaart Amsterdam. Amsterdam Boat Cruises biedt het bedrijfsleven de gelegenheid de havenrondvaart te sponsoren. Leden van Amports die interesse hebben hun naam te verbinden aan de tours, vragen wij een mail te sturen aan amports@amports.nl of te bellen met Roel Mostert, 06 25070504.

Deel dit artikel