10 juni 2023

Terugblik op Breakbulk Rotterdam 2023

Het Amports-diner aan de vooravond van Breakbulk Europe in Rotterdam ging op herhaling en lijkt uit te groeien tot een mooie traditie. De dag daarna was het weer ouderwets knallen op en rond de stand van Port of Amsterdam, waar aan het einde van de dag de reguliere stand veranderde in een Amsterdamse, bruine kroeg. Ideale omstandigheden om te netwerken.
Een deel van het netwerk van Amports aan de dis van Kaat Mossel in Rotterdam aan de vooravond van Breakbulk Europe.

Van beurzen wordt weleens gezegd dat ze passé zijn, maar het ligt eraan met wat voor een pet je ernaartoe gaat. Praktisch gezien kun je in twee dagen de meeste van je relaties op de beursvloer ontmoeten, waar je normaal gesproken een heel jaar over doet als je iedereen apart moet bezoeken. De eerste twee dagen zijn gewoontegetrouw de meest drukke dagen op stand van Port of Amsterdam en voor relaties de meest waardevolle. Je vraagt je daarna wel af wat de waarde is van een derde dag, want die is traditioneel (te) rustig.

Terugblik in beeld
De rol van Amports is het netwerk van haven- en havengerelateerde bedrijven uit het Noordzeekanaalgebied in stand te houden en hen waar mogelijk te profileren. Daar dient het netwerkdiner voor in Kaat Mossel aan de vooravond van de beurs en de interviews met onze leden en relaties gedurende het evenement. Ook tijdens Breakbulk Europe Rotterdam tekenden weer een aantal interessante en leerzaam quotes op van onze achterban. Bekijk ze hieronder in de door ons geproduceerde terugblik.

Terugblik Breakbulk Europe 2023.
Timelapse Breakbulk Europe 2023
Deel dit artikel