27 mei 2020

CBOX Containers bedenkt oplossing voor horeca

CBOX Containers bedacht een originele oplossing voor horecaondernemers die vanaf 1 juni weer hun terrassen mogen openen voor publiek. Ter bevordering van de 1,5 meter regel biedt het bedrijf een containeropstelling aan waarin mensen afgeschermd van anderen kunnen genieten van hun consumptie.
Artist impression van de CBOX containeropstelling voor horecaondernemers

CBOX-managing director Michael ter Haak over zijn initiatief: “CBOX staat bekend om zijn creatieve oplossingen met containers met name tijdens evenementen. Het leek ons een goed moment om mee te denken en te adviseren over slimme oplossingen voor een sector die het moeilijk heeft.”

Extra dimensie
Buiten dat het een goede oplossing biedt tegen besmetting door het coronavirus, geeft het ook een extra dimensie aan dat avondje uit eten of lunch in de middag, vindt Ter Haak. CBOX zet 8ft containers in voor de horeca die naast elkaar en of op elkaar kunnen worden gezet.

“Wie behoefte en ruimte heeft voor een tijdelijke buitenbar, kan ook bij CBOX terecht. Die hebben wij al jaren in ons assortiment. De containers zijn bij ons flexibel te huur, dus zodra ze niet meer nodig zijn, kunnen wij ze weer komen ophalen en eindigt de huurperiode”, aldus Ter Haak. “We beschikken over eigen transportwagens, dus dat scheelt aanmerkelijk in de kosten van brengen en halen. Zo houden we het huren van containers bij ons extra aantrekkelijk in een periode dat iedereen de centen hard nodig heeft.”

Deel dit artikel