22 september 2021

Damen zet deuren open tijdens Open Bedrijvendag Noord

Het scheepsbouw en reparatiebedrijf in Amsterdam Noord doet op 24 september mee aan Open Bedrijvendag Noord. Damen Shiprepair Amsterdam zet letterlijk hun deuren wagenwijd open voor mensen uit Noord. Bewoners, geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is van harte welkom!
Foto: Michiel Kraaij

In totaal doen zo’n 43 bedrijven uit stadsdeel Noord mee aan dit initiatief van bedrijvenvereniging VEBAN. De vereniging roept iedereen op om langs te komen. De keuze is reuze. Van een advocatenkantoor tot galerie en van Hema tot aan Damen. Noord is een interessante plek waar bedrijvigheid, wonen en recreëren samenkomen. Dat zorgt voor een dynamiek die de bezoekers aanstaande vrijdag zeker te zien krijgen.

Bij Damen is geen enkele dag hetzelfde
Deelnemer van het event is Damen ShipRepair Amsterdam. Een specialist in reparatie, onderhoud, renovatie en ombouwing van schepen. Het bedrijf heeft in totaal 4 grote droogdokken, diverse diepwaterkades en 750 meter aan ligplaatsen. Bij Damen kijken ze inmiddels niet meer op van die immens grote schepen die vaak in het dok liggen. Afgelopen jaar werd bijvoorbeeld het VOC schip Amsterdam -dat nu weer aan de kade bij het Scheepvaartmuseum ligt- bij Damen gerenoveerd. Maar ook de tankers van rederij Spliethoff zijn regelmatig in het dok te spotten. 

Geen enkele dag is hetzelfde bij Damen. Dat maakt het bedrijf dan ook dynamisch én een leuke plek om te werken! Op vrijdag 24 november geeft Damen verschillende rondleidingen en workshops. Ook eens achter de schermen kijken? Geef je dan op via de website https://openbedrijvendagamsterdamnoord.nl/ en boek direct een rondleiding met workshop bij Damen Shiprepair Amsterdam. 

Weten wat je aanstaande vrijdag in het echt kan zien? Bekijk dan hier de reportage.

Deel dit artikel