24 juni 2020

De P2P-tag helpt medewerkers op 1,5 meter te blijven

Rabobank en de Amsterdam Economic Board ontwikkelden samen met partners de Ondernemerspitch. Een wedstrijd waarin bedrijven hun ideeën voor de 1,5 meter samenleving mochten pitchen. Wssignal is top 10-finalist van de Ondernemerspitch en bedacht de Person to Person VibraTag om ervoor te zorgen dat werknemers bewust worden van de afstand tot elkaar.
Vibratag helpt mensen op anderhalve meter afstand te blijven

Om de 1,5-meter-economie in de Metropoolregio Amsterdam te stimuleren en ondernemers met goede ideeën een podium te bieden riepen Rabobank Amsterdam en de Amsterdam Economic Board, in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners, de Ondernemerspitch in het leven. In totaal stuurden 123 ondernemers een ‘corona-proof’-initiatief in. Uit een voorselectie kwam een shortlist van tien ideeën voort. Wssignal behoorde tot deze top 10 en mocht de ”Person to Person Social Distancing Vibratag” pitchen tegenover de Ondernemerspitchpanel, met daarin onder andere burgemeester Femke Halsema, Victor Everhardt (Wethouder Economische Zaken) en Barbara Baarsma (Directievoorzitter Rabobank Amsterdam).

Hoe werkt de P2P Vibratag?
De P2P-tag zorgt ervoor dat zodra werknemers binnen de 1,5 meter van elkaar komen er een trilalarm wordt gegeven. Dit alarm is zodanig dat het ook door PBM’s en dikke werkkleding gevoeld wordt. Door dit trillen is de werknemer zich bewust van de afstand en zorgt er zo voor dat collega’s veilig en gezond kunnen samenwerken. De P2P VibraTag kan uw bedrijf helpen om medewerkers gezond te houden. Mocht er toch iemand besmet zijn, dan is het mogelijk na te gaan met wie hij binnen het bedrijf contact heeft gehad. Zodat er gericht onderzocht kan worden wie er mogelijk nog meer besmet is geraakt. Dit gaat met behulp van speciale Insight Software.

Wilt u meer informatie over de P2P Vibratag? www.wssignal.nl

Deel dit artikel