23 april 2020

Een (h)eerlijke verrassing om thuiswerkers een hart onder de riem te steken!

Het zijn zeer hectische tijden en veel medewerkers werken vanwege de coronamaatregelen vanuit huis. Tijd om hen op te beuren, dacht Enver Loke van de Chocolatemakers. De chocolademeesters uit Westpoort ontwikkelden een geschenkdoosje met diverse chocoladerepen voor de thuiswerker. Leuk als presentje voor je werknemers, leden of relaties!

Het geschenkdoosje bestaat uit drie fairtrade chocoladerepen die de Chocolatemakers lokaal (in de Amsterdamse haven) produceren:

  • Bio & Fair Trade Awajun Melk 30% met koffie
  • Bio & Fair Trade Awajun Donkere Melk 52%
  • Bio & Fair Trade Awajun Puur 80%

Verder voegt de Chocolatemakers nog gratis een extra “Pure Liefde” Reep toe, om te geven aan iemand die ook een hart onder de riem verdient zoals een partner, oma of een buurvrouw die in de zorg werkt.

Verassingsbox voor leden

Vorige week verstuurde Amports een aantal (h)eerlijke chocoladeboxen naar haar leden en kreeg direct veel respons. Heeft u als lid van Amports de mail over het hoofd gezien en geen verassingsbox ontvangen? Klik dan hier, vul uw gegevens in en dan sturen wij in samenwerking met de Chocolatemakers u direct een geschenkdoosje toe!

Wilt u ook uw medewerkers, leden of relaties een geschenkdoosje geven? Neem dan contact op met de Chocolatemakers en mail naar Ursula@chocolatemakers.nl

Over de Chocolatemakers

Het bedrijf – Chocolatemakers – maakt (h)eerlijke bio-chocolade van boon tot reep in hun eigen chocoladefabriek in Amsterdam. Zij kopen de cacaobonen in landen als Peru, Congo en de Dominicaanse Republiek (single origin) tegen een hogere prijs zodat de boeren een leefbaar inkomen kunnen genereren. Deze bonen verwerken ze in de fabriek die 100% op zonne-energie draait.

Deel dit artikel