23 februari 2023

Europees platform binnenvaart houdt congres in Amsterdam

De 36ste editie van het IVR Congres wordt dit jaar van 24 tot en met 26 mei gehouden in Amsterdam. De leden uit deze Europese organisatie kijken elk jaar reikhalzend uit naar dit netwerkevenement, omdat het hen een sterk programma biedt en diverse netwerkmomenten.
Amsterdam en de binnenvaart delen een rijke traditie

De IVR is een internationaal platform waarin organisaties uit de binnenvaart, transportverzekering en scheepsexpertise worden verenigd met individuele ondernemingen en natuurlijke personen uit dezelfde sector. Ook aanverwante zakelijke terreinen zoals advocaten, fabrikanten, scheepswerven zijn hierin vertegenwoordigd

In de uitvoering van de IVR ligt de nadruk behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de binnenvaart en de verzekering. Als ook het houden van het register van binnenschepen in Europa

De keuze valt dit jaar op Amsterdam, onder meer vanwege zijn rijke havenhistorie en de verbondenheid van de stad met de binnenvaartsector. Op woensdag 24 mei zal het congres van start gaan met de vergaderingen van de leden van het Dagelijks Bestuur, de Raad van Beheer, de Commissie van Advies en de Commissie voor Schadepreventie. Aansluitend zal er een Executive Dinner zijn, waar op uitnodiging aan kan worden deelgenomen.

Na de vergadering van de Juridische Commissie op donderdagochtend 25 mei start in de middag het dagprogramma voor de leden met registratie, lunch en workshop. Het avondprogramma voor alle deelnemers omvat een vaartocht naar de volgende locatie voor een cocktailuurtje en heerlijk 4-gangen diner. 
 
Op vrijdag 26 mei vindt traditiegetrouw de Algemene Vergadering plaats voor de leden op een mooie locatie. Gelijktijdig wordt er een activiteit georganiseerd voor de partners. Na afloop van de vergadering komt de groep weer samen voor een afsluitende lunch. 

Deel dit artikel