16 januari 2024

Havencollegetour met Foute Kersttruienborrel

Op 22 december 2023 sloten Haven Young Professionals van Amports en Young Professionals van ORAM het jaar 2023 op feestelijke wijze af in de Vondelkerk. De Havencollegetour bracht de young professionals samen voor een inspirerend programma en het evenement werd feestelijk afgesloten met de Foute Kersttruienborrel.

Mitra van Raalten, algemeen directeur van SAIL Amsterdam, gaf tijdens deze collegetour een exclusieve inkijk in de organisatie van de 11e editie van SAIL Amsterdam. Dit evenement zal over iets meer dan twee jaar plaatsvindt tijdens het 750-jarig bestaan van Amsterdam. Ze deelde boeiende inzichten over hoe de Tall Ships de verbinding tussen haven en stad tot stand brengen en hoe ze jongeren aan SAIL willen binden.

Tanya Ponømareva, creative director bij het adverteerdersbureau en scale-up GoSpooky, deelde waardevolle tips en tricks voor effectieve (kerst)marketing, waarmee bedrijven kunnen schitteren tijdens de feestelijke periode.

Na de inspirerende collegetour verplaatsten we ons naar Bar Vijzel 33 voor de Foute Kersttruienborrel, die ouderwets gezellig was. Hier was ruimte voor netwerken en genoten we van heerlijke hapjes en drankjes. Samen met meer dan 50 Young Professionals en ondernemers uit stad en haven blikten we terug op het afgelopen jaar en proostten we alvast op 2024.

Deel dit artikel