5 juni 2020

HEBO Maritiemservice vestigt zich vast in Amsterdamse haven

HEBO Maritiemservice heeft een filiaal geopend in de haven van Amsterdam. Het bedrijf deed hier al aan maritieme dienstverlening maar een permanente locatie ontbrak. In samenwerking met TMA Logistics en Port of Amsterdam heeft het bedrijf nu een vaste locatie voor de bokken in de Amerikahaven.
De bokken van HEBO in actie

HEBO biedt met zijn materieel tot 800 ton hijscapaciteit aan voor breakbulk en offshore opdrachten. Daarnaast biedt zij ook mogelijkheden voor onder andere het superjachtbouwcluster in de haven van Amsterdam.

Coenhaven
Naast de hijscapaciteit zal HEBO met de afdeling Emergency Response actief zijn vanuit de Coenhaven in Amsterdam. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bestrijden van incidenten, zoals het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen van bijvoorbeeld olie en chemische producten tot plastic afval.

Meerwaarde
Port of Amsterdam is blij met de komst van HEBO Maritiemservice B.V. naar Amsterdam. Het is een mooie uitbreiding van de faciliteiten waar onze klanten gebruik van kunnen maken in de haven. Het past bij het doel om het logistieke- en het superjachtbouwcluster in de haven verder te versterken. Port of Amsterdam is er van overtuigd dat HEBO met haar kennis en ervaring een meerwaarde kan zijn voor de Amsterdamse haven.

Rotterdam en Zwartsluis
HEBO is al actief in Rotterdam en Zwartsluis en is een grote maritieme dienstverlener in Europa. Met haar drijvende kranen tot 800 ton hijscapaciteit, pontons en Emergency Response vaar- en voertuigen voert ze een grote verscheidenheid aan activiteiten uit zoals project- en breakbulk verlading, emergency response, bergingen, infrastructuur, ship-to-ship operaties en transporten van onder andere superjachten. 

Deel dit artikel