26 maart 2020

Hygiëneregels: Let op de portofoon!

Onlangs is bekend geworden dat het coronavirus (COVID-19) tot wel 3 dagen actief kan zijn op ondergronden van plastic. Amports lid, OTOS LMR Systems, waarschuwt klanten voor het gebruik van portofoons en handmicrofoons, maar ook oor luidsprekers.

Door het gebruik van deze toestellen, maar ook andere apparaten die gedeeld kunnen worden -zoals GSM’s-, kunnen bacteriën zich ophopen en overgedragen worden aan de volgende gebruiker. Het is dus zeer belangrijk dat ook deze gebruiksvoorwerpen goed worden gereinigd. Het team van OTOS LMR Systems roept op om de portofoons regelmatig af te nemen met een licht vochtig doekje met desinfectiemiddel.

Zelf treffen zij ook maatregelen rondom de reparatie van dergelijke toestellen. Na binnenkomst op de TD (technische dienst) blijven de reparaties namelijk minstens 3 dagen in de doos zitten om ook zo de eventuele verspreiding van het virus tegen te gaan. De goederen worden via GLS pakketdienst geretourneerd.

Neem voor meer informatie contact op met OTOS LMR Systems

Otos LMR Systems is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van portofoons en mobilofoons. Deze apparatuur is uitermate geschikt voor communicatie over korte en middellange afstanden. Het is dé manier om binnen een bedrijf of organisatie op een efficiënte en veilige manier te kunnen communiceren. Met één druk op de knop kunnen heel veel mensen tegelijk worden bereikt. Portofoons en mobilofoons zijn leverbaar in alle gradaties. Otos LMR Systems heeft een prima overzicht op het aanbod en adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij leveren en programmeren geheel naar uw wensen en budget.

Otos LMR Systems
Afdeling Service

Molenweg 6
5396 NA Lithoijen
Telefoon    +31(0)412-482107
GSM          +31(0)6-53721173
E-mail        service@otos.nl

Deel dit artikel