10 mei 2020

Livestream ‘In de Machinekamer’

De eerste livestream van het event ‘In de Machinekamer’ vond maandag 11 mei plaats bij Amports lid Central Mudplant and Fluid services (CMF) in Velsen-Noord. Velen namen tijdens de lunch een virtueel kijkje achter de schermen. Eigenaar Menno Wognum gaf de exclusieve rondleiding door het bedrijf en ontving veel positieve respons van de kijkers. Bekijk nu de uitzending terug!

”Wat is CMF Services een mooi bedrijf.” ”Mooi om te zien dat iemand met zoveel passie over zijn bedrijf kan vertellen.”. ”Het blijft boeiend om te zien wat er allemaal bij CMF gebeurd.” Een greep uit de reacties van een aantal kijkers die deelnamen aan de virtuele rondleiding bij CMF.

Een geslaagde eerste editie van de ‘In de Machinekamer’
Ondanks de (extreme) windvlagen en de iets wat roestige start was de eerste livestream van de ‘In de Machinekamer’ een succes. Eigenaar van CMF Menno Wognum vertelde vol passie over het bedrijf en het duurzame proces van (boor)afvalverwerking. Amports dankt Menno voor de gastvrijheid en alle deelnemers voor de ‘virtuele komst’ en enthousiasme tijdens (en na!) de livestream.

De livestream gemist? De uitzending is nu terug te bekijken. Klik hier om naar de livestream te gaan.

PS: Ook een online ‘In de Machinekamer ‘organiseren? Neem dan contact met ons op amports@amports.nl

Deel dit artikel