27 mei 2020

Nieuwe app voor De Koperen Ploeg

De Koperen Ploeg ontwikkelde een handige app met bijbehorende website waarmee klanten de services van het bedrijf mobiel snel kunnen oproepen.
Michael Schotte, voorzitter van de Koperen Ploeg roept toekomstige gebruikers op om de nieuwe applicatie meteen te downloaden en in te zetten. Deze is nu gratis verkrijgbaar in de app-stores van Google en Apple.


Door de lancering van de nieuwe website en app zet De Koperen Ploeg een grote stap richting de digitalisering van de nautische dienstverlening. Meerdere services, zoals de ”launch service” en ”barge service”, kunnen 24/7 online via de app worden aangevraagd.

De Koperen Ploeg 2.0
Met één druk op de knop wordt de aanvraag direct in behandeling genomen. De Koperen Ploeg roept dan ook op om van de mobiele app zo veel mogelijk gebruik te maken. De app zorgt voor een snellere afhandeling, maar biedt de gebruiker ook handige tools. De mobiele applicatie heeft namelijk een ”boarding button” die de gebruiker via Google Maps bijvoorbeeld naar de dichtstbijzijnde opstapplek navigeert. Ook is het via de app gemakkelijker om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de nautische dienstverleners. Het is overigens nog steeds mogelijk om via de website het online formulier in te vullen.

Mobiele app op juiste moment gelanceerd
De online tool van de Koperen Ploeg komt ook nu wegens de huidige coronacrisis goed van pas. De ontwikkeling van de applicatie is door softwareontwikkelaar Newssupply al voor de huidige crisis van start gegaan, maar volgens voorzitter Michael Schotte kwam de lancering op het juiste moment. Voorheen werd er veel gewerkt met papieren overeenkomsten en moesten deze papieren persoonlijk worden overhandigd. De app neemt niet alleen het papierwerk weg, maar zorgt er in deze tijden ook voor dat er zo min mogelijk (onnodig) contact met externen plaatsvindt. De veiligheid van zowel het personeel als de bemanning of andere externen kan middels de app veel meer worden gewaarborgd.

Wilt u de app ook downloaden? Klik dan hier (Apple) hier (Google Playstore) of ga naar de website www.dekoperenploeg.nl

Al 94 jaar nautisch dienstverlener
Als onderdeel van de nautische keten, verzorgt gewaardeerd Amports lid en Boot- en Stuurlieden coöperatief “De Koperen Ploeg W.A” sinds 1926 voornamelijk het vlot en veilig afmeren, ontmeren en verhalen van zeeschepen aan de ligplaatsen of afmeerconstructies. Om waar nodig in een behoefte te voorzien, is De Koperen Ploeg haar klanten ook op andere gebieden altijd zoveel mogelijk van dienst geweest. Hierdoor is De Koperen Ploeg door de jaren heen uitgegroeid tot een efficiënt nautisch technisch service loket alwaar men 24/7 voor diverse zaken terecht kan.

Deel dit artikel