17 augustus 2021

Nieuwe haventour van Zeesluis IJmuiden naar Amsterdam

Het Noordzeekanaalgebied heeft er een toeristische attractie bij: een haventour van IJmuiden naar Amsterdam en terug inclusief een bezoek aan SHIP. De eerste vaart vindt plaats op zaterdag 28 augustus a.s. en begint in het Sluis Haven Informatie Punt met een gratis consumptie en korte rondleiding om 9 uur.

Na een rit per luxe touringcar door het Westelijk Havengebied met eindbestemming Het Scheepvaartmuseum biedt de dagtocht vrije tijd in Amsterdam en optioneel een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling Amsterdam-Havenstad. Het arrangement eindigt met een vaartocht op de rondvaartboot River Dream naar het sluishavencomplex in IJmuiden. Inclusief twee gratis consumpties in SHIP en aan boord bedragen de reiskosten € 49,95. Kinderen tot 18 jaar kunnen ‘aanmonsteren’ voor de helft van de prijs.

Haven in beeld
De dagtour wordt aangeboden door Amsterdam Boat Cruises. Deze rederij introduceerde in juni de nieuwe havenrondvaart Amsterdam in samenwerking met Port of Amsterdam en Amports. De nieuwe haventour IJmuiden-Amsterdam is het tweede initiatief van het bedrijf in samenwerking met deze partijen met als doel de havens aan het Noordzeekanaalgebied in de kijker te spelen. Als het arrangement succesvol is dan keert het terug in het vaste aanbod van Amsterdam Boat Cruises.

Arrangement boeken
Tickets boeken voor de haventour IJmuiden – Amsterdam en terug inclusief bezoek aan en rondleiding in SHIP kan via deze link.

Deel dit artikel