1 juli 2020

Reportage In de Machinekamer bij PTA nu te zien

Het concept ‘In de Machinekamer’ is door de coronacrisis tijdelijk omgedoopt tot online event! Dat kan ‘live’ op locatie zijn of -zoals deze editie- als reportage. Dit keer waren we op bezoek bij Port Towage Amsterdam in IJmuiden en mochten wij meevaren op de nieuwe sleepboot Svitzer Jupiter. Bekijk de uitzending hier!

Amports was op 23 juni op bezoek bij Port Towage Amsterdam voor de opname van ‘In de Machinekamer’. We hebben prachtige beelden aan boord van hun nieuwe sleepboot ‘Svitzer Jupiter’ kunnen schieten en daarnaast informatieve gesprekken gevoerd met Port Towage Amsterdam-directeur Fred Jeeninga, Opleidingskapitein Erik Zandvliet en kapitein John Stoker en zijn crew. 

De eerste gegadigden kregen op vrijdag 26 juni de primeur en kregen de ‘raw cut’ al te zien, maar de reportage is vanaf nu openbaar én in HD op ons Youtube-kanaal en hier op de website terug te kijken. Vergeet niet de liken en te abonneren. Veel kijkplezier!

Graag bedanken wij Port Towage Amsterdam, Fred Jeeninga, Peter Maanders (Commercieel Manager) en het hele team voor de gastvrijheid en de prachtige dag. 

Deel dit artikel