3 juni 2021

River Dream in Amsterdam voor havenrondvaarten

De River Dream van Amsterdam Boat Cruises arriveerde gisteren in de haven van Amsterdam om vanaf volgende week permanent havenrondvaarten aan te bieden vanaf de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De eerste proefvaart dwarsdoor Amsterdam-West en later op het IJ verliep voorspoedig. Op de walkant werd het prachtige schip met enthousiasme gefotografeerd en toegejuicht.
De River Dream op het IJ voor zijn maiden voyage. Straks wekelijks rondvaarten vanaf Amsterdam-Noord

De nieuwe Havenrondvaart is een initiatief van Amsterdam Boat Cruises, Amports en Port of Amsterdam. De rederij gaat vanaf deze maand wekelijks twee uur durende tours door de haven aanbieden. Daarnaast biedt Amsterdam Boat Cruises maatwerk tours aan met een thema. In alle tours komt het heden, verleden en toekomst van de haven van Amsterdam aan bod. Niet eerder beschikte Amsterdam over een rondvaart van dit kaliber, waarbij bezoekers, bedrijven en scholieren de haven leren kennen aan de hand van een verhaal van 2 uur.

De River Dream op het IJ voor zijn maiden voyage. Straks wekelijks rondvaarten vanaf Amsterdam-Noord

Voor meer informatie over de nieuwe Havenrondvaart Amsterdam verwijzen wij je graag naar de speciale Havenrondvaartpagina van Amports. Klik hier.

Deel dit artikel