24 april 2019

Ter Haak neemt CTB over

Richard ter Haak bundelt de krachten met zijn zoon Michael van het internationale container bedrijf CBOX Containers. De derde en vierde generatie ter Haak nemen per 1 april de activiteiten van Container Terminal Beverwijk (CTB) over.
Vader Richard en zoon Michael ter Haak nemen Container Terminal Beverwijk over

CTB kan door de overname profiteren van de terminals van Ter Haak in Amsterdam en IJmuiden en de binnenvaart diensten van BCA Intermodal. “Door het samenvoegen van de activiteiten ontstaat een frequenter vaarschema naar de diverse terminals in Rotterdam en Antwerpen met vaste slots. Hiermee kan CTB een nog betere dienstverlening aan haar klanten bieden,” aldus Michael ter Haak. Die zegt dat het samengaan van de activiteiten verder geen gevolgen voor de terminals van Ter Haak en CTB. Zowel Amsterdam, IJmuiden en Beverwijk blijven onderdeel van het netwerk.

Ter Haak en CBOX
Het Amsterdamse familiebedrijf, de Ter Haak Group, is sinds 1911 gevestigd in en rondom de Amsterdamse haven en de IJmond. Het concern bestaat uit een combinatie van een aantal hooggespecialiseerde havenbedrijven. Ingrediënten als moderne faciliteiten, vakmensen, een optimale bereikbaarheid, familietraditie en betrokkenheid hebben ertoe geleid dat de Ter Haak Group één van de snelst groeiende bedrijven in het Amsterdamse Havengebied en de IJmond is. CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed scala aan nieuwe en gebruikte containers over de hele wereld. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie.

Deel dit artikel