22 september 2023

Terugblik Havenbarbecue 2023

Alle regen viel gelukkig al in de ochtend en de wolken maakten ‘s middags plaats voor een zonnetje. Hoe toepasselijk is dan de leeuwendans die ‘geluk en voorspoed’ uitdraagt aan alle bijna 200 genodigden. Het werd een zeer geslaagde Havenbarbecue. Blik hier in woord en beeld terug op het evenement.

Volgens traditie strijkt de Havenbarbecue elk jaar neer op Vrijplaats Ruigoord. Thematisch zat er dit keer een Aziatisch sausje over het event. Letterlijk en figuurlijk, want het aanbod ging van karaoke tot een leeuwendans en van fortune cookies tot asian style barbecue-buffet. Sfeerverhogend werkte ook het optreden van de talentvolle, ORAM-medewerker Fileine Sikking, die een aantal ‘covers’ voor haar rekening nam. Het stimuleerde het gezelschap helaas overigens niet om ook zelf de microfoon te pakken. In plaats daarvan spoorde iedereen de zangeres aan om verzoeknummers te zingen. Dus dat deed ze!

Lekker netwerken
Uiteindelijk blijkt de jaarlijkse Havenbarbecue gewoon een heerlijk netwerkevenement, dat qua timing – na de zomervakantie – ook lekker in zijn vel zit. Je hebt veel te vertellen en je kijkt tegelijkertijd met elkaar vooruit naar wat er in het verschiet ligt. In bijzonder wat er qua handel op ons afkomt en welke uitdagingen we te lijf gaan om de komende jaren succesvol te blijven. En dat onder het genot van goed eten en drinken.

Blijvertje
Organisators Amports, ORAM en de Havenclub kijken samen met eventsponsor Port of Amsterdam terug op een geslaagde Havenbarbecue 2023, die op dit moment één van de populairste netwerkevenementen in de havens Amsterdam is.

Nog even terugkijken of zien wat je hebt gemist! Klik hier voor een uitgebreid beeldverslag van het evenement. Hopelijk tot volgend jaar!

Deel dit artikel