25 november 2020

Trossen Los! Het Alternatieve Havengildediner. Kijk mee!

Op 27 november 2020 om 16.00 uur gaan de Trossen Los! in Het Scheepvaartmuseum. In plaats van het jaarlijks terugkerend Havengildediner biedt Amports dit jaar als gevolg van covid-19 een livestream-talkshow afgewisseld met prachtige reportages uit de zeehavens van Amsterdam. Kijk ook mee!

Het programma telt diverse gasten en gesprekken, zoals met minister Cora van Nieuwenhuizen van I&W over ontwikkelingen in maritiem Nederland. Evenals bij het traditionele Havengildediner reikt havenwethouder Victor Everhardt ook dit jaar de Havenpenning uit en eindigt de talkshow met de gebruikelijk ‘roast’ van de haven door cabaretier Micha Wertheim. Naast mooie reportages over het havenbedrijfsleven aandacht voor de Amports Young Professionals over hun visie op de toekomst van de haven. Verder voert Jort Kelder een gesprek met Koen Overtoom (CEO Port of Amsterdam), Zita Pels (Gedeputeerde Provincie Noord-Holland), Annemarie Manger (voorzitter Amports) en Kees Noorman (Algemeen Directeur ORAM).

Primeur
De kijkers krijgen een primeur in de vorm van een sneak preview van de nieuwe Havententoonstelling in Het Scheepvaartmuseum die opent in december.

Klik hier om naar de pagina te gaan waar de livestream wordt aangeboden.

Deel dit artikel