26 november 2020

Veel belangstelling voor livestream talkshow Trossen Los!

Veel aandacht voor Trossen Los! Het Alternatieve Havengildediner in de reguliere media. Tegelijkertijd veel positieve geluiden op social via Linkedin, Instagram en Facebook. De 75ste editie van het Havengildediner ging niet door dit jaar maar Amports had een handzaam concept bedacht in de vorm van een livestream talkshow onder leiding van Jort Kelder
Trossen Los! talkshow host Jort Kelder

De IJmuider Courant citeerde als volgt: “Geen volgepakt Okura hotel in Amsterdam voor het jaarlijkse Havengildediner, hét jaarlijks evenement voor het havengerelateerde bedrijfsleven in het Noordzeekanaalgebied. Maar wél een overview voor de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Presentator Jort Kelder mocht in het hoofdstedelijke Scheepvaartmuseum tal van betrokkenen uitnodigen voor hun visie op de toekomst van de havens, vooral na de pandemie. Ook mochten ze hun mening geven over energietransitie en woningbouw in het havengebied, twee rode draden in het online-programma dat via een livestream werd aangeboden.”

Trossen Los! talkshow host Jort Kelder

Het livestream-programma werd naast de studio in Het Scheepvaartmuseum op bescheiden schaal gevolgd door bestuursleden van Amports en enkele relaties.

Trossen Los! talkshow host Jort Kelder

Deel dit artikel