13 februari 2024

Vollers blijft in het hart van de Amsterdamse haven

Vollers Holland en DHG verlengen de huurovereenkomst voor de terminal van 80.000 m² aan de Sardiniëweg in Amsterdam. Deze locatie, strategisch gelegen in het hart van de haven, is van vitaal belang voor de activiteiten van Vollers. Het bedrijf heeft ook een veem op Hoogtij in Zaanstad.

Vollers is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van op- en overslag van hoogwaardige cacaobonen die worden verwerkt tot cacaomassa, -poeder en -boter, evenals voor de overslag van koffiebonen en andere grondstoffen. De verlenging van de huurovereenkomst met Vollers voor vijf jaar bevestigt de succesvolle samenwerking tussen beide partijen en onderstreept de toewijding van DHG aan het bieden van hoogwaardige faciliteiten voor haar huurders.

Renovaties
Om te voldoen aan de evoluerende behoeften van Vollers, gaat DHG renovatiewerkzaamheden uitvoeren aan verschillende gebouwen op het complex. Dit zorgt ervoor dat de faciliteiten weer volledig zijn afgestemd op de specifieke vereisten van Vollers voor de opslag en overslag van hun hoogwaardige producten.

Deel dit artikel