7 april 2020

WIND B.V. slaat eerste paal voor nieuw warehouse

Onderzeese kabelspecialist WIND B.V. is in samenwerking met huurder TMA Logistics officieel gestart met de bouw van een nieuw warehouse in Velsen-Noord. Het nieuwe pand dient straks voornamelijk als een centraal Europees opslagpunt voor kabel-gerelateerde accessoires.

Eind 2019 kondigde WIND B.V. de komst van een nieuw warenhuis op het terrein van TMA Logistics aan. Het nieuwe complex is volgens WIND een verdere stap in de richting van het creëren van een ”single cable logistics hub”. Op maandag 6 april werd de eerste paal in de grond geslagen en is de bouw van de nieuwe hub officieel van start gegaan. De verwachting is dat het warenhuis -dat ook zal dienen als kantoor én (tijdelijke) werkruimte gaat bieden aan klanten en onderaannemers- in mei 2020 zal worden opgeleverd.

Bron: WIND B.V. (LinkedIn)

Over WIND B.V.
WIND biedt full-service oplossingen voor transport, behandeling en opslag van onderzeese kabels aan een wereldwijd klantenbestand. De klanten van het bedrijf uit Alkmaar zijn onder meer onderzeese kabelfabrikanten, onderzeese kabelinstallatiebedrijven, EPIC-aannemers en elektriciteitsmaatschappijen.
Wilt u contact opnemen met WIND B.V.? Bekijk hier de contactgegevens.

Deel dit artikel