Dit jaar zijn met succes twee bedrijfsbezoeken georganiseerd door De Machinekamer. Gemiddeld duren deze praktijksessies vier uur. Het bedrijf dat de deuren openstelt, biedt het gezelschap een ontbijt of lunch aan, na gelang het tijdstip waarop de tour begint. Daarnaast bestaat het programma uit een presentatie over de werkzaamheden en een rondleiding op de werkvloer van het bedrijf.

Doel De Machinekamer
Amports heeft een duidelijk doel met De Machinekamer. De havens van Amsterdam zitten vol met mooie verhalen van bedrijven die producten of services ontwikkelen waarvan velen het bestaan niet afweten. Wij willen die verhalen naar boven halen en vertellen aan onze achterban. De Machinekamer is ook een methode om onze leden met elkaar in contact te brengen. Daarnaast is het van belang dat de politiek, het bestuur, belangenverenigingen en consumenten in en rond het Noordzeekanaalgebied weten wat de haven te bieden heeft. Dat kan niet zonder de medewerking van onze leden.

Aanmelden
Ook een keer de deur openen voor leden en stakeholders van Amports? Meld je dan aan via de link RESERVEREN of neemt direct telefonisch contact op met Roel Mostert op telefoonnummer: 06 25070504.

Vanaf 1 januari 2020

Aanvang 08.00 (bij voorkeur)

LOCATIE

De Machinekamer

 

 

KOSTEN

Gratis Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.
Deel dit artikel