Young Professionals bij het Havengildediner 2019

In 2020 organiseert Amports in totaal vier Future Port Sessions voor Young Professionals van onze leden en stakeholders (<35 jaar). Elke sessie heeft een ander thema of challenge met een eigen gastspreker en verschillende deelnemers. Het resultaat van alle bijeenkomsten publiceren wij eind november – inclusief historische context – als ‘de visie van Young Professionals op de toekomst van de haven’.

#1 Relatie haven-stad
Sessie #1 staat in het teken van de relatie tussen de haven en de stad. Tijdens de kick-off bijeenkomst en pitch van 29 november jl. werd over dit thema flink gediscussieerd. Een reden om dieper op dit onderwerp in te gaan. Ditmaal met Young Professionals uit verschillende disciplines en stakeholders van Amports (<35). De eerste challenge staat onder begeleiding van Maja Bosch van FutureConsult en vindt plaats bij Damen Shiprepair Amsterdam. Gastspreker Harco Groen (Damen Shiprepair Amsterdam) zal iets meer vertellen over de positie van Damen met betrekking tot de relatie haven-stad en hun plannen voor de toekomst.

Amports biedt platform
Amports biedt met sessies en challenges een platform aan Young Professionals uit de haven en hun leeftijdgenoten bij onze stakeholders. Aanmelden voor de sessie van 7 februari of een Young Professional uit de organisatie opgeven kan via de button aanmelden.

Jort Kelder hoort tijdens het Havengildediner 2019 de pitch aan van Young Professionals Omer Arslan en Danielle Nijhof

Programma
Het programma van de sessie bij Damen Shiprepair ziet er als volgt uit:

  • 10:45: Ontvangst met koffie en thee
  • 11:00: Start Future Port Sessie onder leiding van Maja Bosch (FutureConsult)
  • 12:00: Lunch
  • 13:30: Einde sessie

07 februari 2020

Aanvang 10:45 uur

LOCATIE

Damen Shiprepair Amsterdam
Tt. Melissaweg 15
1033 SP Amsterdam

KOSTEN

Gratis
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel