De Havenbarbecue is één van de vaste netwerkevenementen van Amports. Traditiegetrouw wordt het event samen met onze partners ORAM, de Havenclub Amsterdam en de sponsoren ABN AMRO en Port of Amsterdam voor de Amsterdamse Havencommunity georganiseerd. Voor deze editie keren we terug bij Ruigoord, waar we onder grote tenten met z’n allen kunnen genieten van een American (Rodeo Style) BBQ. Leden en relaties van Amports, ORAM en de Havenclub zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom!

Testen voor Toegang
Een coronatoegangsbewijs is tijdens deze bijeenkomst verplicht. Omdat we tijdens dit evenement afhankelijk zijn van de huidige coronamaatregelen vragen we om uw ‘Coronapaspoort’ of een geldige negatieve PCR-test (niet ouder dan 48 uur) of antigeen-test (niet ouder dan 24 uur) te tonen bij de entree.

Aanmelden
De kosten voor de Havenbarbecue bedragen €40,00,- exclusief BTW. De betaling kan via onze aanmeldmodule direct via IDEAL, Bankoverschrijving (IDEAL),of Creditcard worden voldoen. LET OP: Een betaalbewijs wordt z.s.m per mail toegezonden.

22 september 2021

Aanvang 17.00 uur

LOCATIE

Ruigoord 76
1047 HH Amsterdam

KOSTEN

€40,00 EX BTW
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel