Havencollegetour in Het Scheepvaartmuseum

Interessante topbestuurders met een inspirerend verhaal komen langs om de Young Professionals alles te vertellen over hun carrière en leermomenten.

Programma
Deze editie gaan we met twee topbestuurders in gesprek over #innovatie en #veiligheid in de Transport en Logistiek. Deze Havencollegetour wordt samen met Young ABN AMRO Bank georganiseerd.

18:00 uur Inloop
18:30 uur Start Haven Collegetour
19:30 uur Afsluitende borrel
Let op! De collegetour is één uur vervroegd

Sprekers
De eerste gast van de avond is Thérèse van der Poel, Regiodirecteur Douane Amsterdam. De douane is al 425 jaar onlosmakelijk verbonden aan de haven en zorgt al jaren voor veilige im- en export. Zij komen echter pas in het nieuws wanneer er een grote drugsvondst is gedaan. Hoe vaak komt dit nu eigenlijk voor? En hoe sporen ze dit op?

De tweede gast van de avond is Founder Alex Noordstrand van maritieme start-up Fleetcleaner. Samen met Menno Jansma (Senior Business Developer) vertellen zij over het reilen en zeilen van een jonge speler in een grote maritieme industrie. Wat kunnen zij de Haven Young Professionals leren?

Aanmelden
Aaanmelden voor de Havencollegetour? Meld je aan via bovenstaande button. PS: Je mag ook een introducee meenemen! Nog geen Haven Young Professional? Word hier lid!

11 oktober 2022

Aanvang 18:00 uur

LOCATIE

Aan boord van de River Dream

KOSTEN

GEEN
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel