Tot onze spijt moeten wij u mededelen dat het 76ste Havengildediner dat dit jaar zou plaatsvinden op 26 november a.s. niet doorgaat. Wij keken ernaar uit de havencommunity over twee weken te treffen, maar het bestuur en het projectteam van Amports vinden het niet verantwoord om een netwerkdiner te laten plaatsvinden met een omvang van 550 personen.

Tot vrijdag jl. vertrouwden we er nog op dat het Havengildediner in 2021 op een veilige manier zou kunnen plaatsvinden. Helaas is dat vertrouwen verdwenen door de oplopende besmettingscijfers, berichten rondom de verhoogde druk bij ziekenhuizen en de recente maatregelen en strenge adviezen vanuit het demissionair kabinet.

76 verhalen uit de Amsterdamse haven
De 76ste editie van het Havengildediner heeft als thema ’76 verhalen uit de Amsterdamse haven’. Naar aanleiding hiervan heeft het projectteam de afgelopen weken een prachtig magazine ontwikkeld. Nu we deze productie niet aan de gasten kunnen overhandigen op het Havengildediner, krijgen zij dit binnenkort inclusief presentje per post toegezonden.

26 november 2021

Aanvang 17.30 uur

LOCATIE

Hotel Okura Amsterdam

KOSTEN

Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel